U nastavku dnaašnjeg članka dotaći ćemo se jedne osobe koja je itekako poznata ,a rečje o Veljku Belivuku , koji je javnosti poznatiji kao Velja Nevolja , a koji je zajedno sa ostalim članovima njegove kri minalne organizacije bili u za tvoru . Naime , njima se sudi za najmanje sedam ub istava , koje su počinili na najbrutalniji nalin koji postoji .

Naime , nakon što je nnjihova kri minalna grupa pala , u javnosti su se pojavile mnoge priče i detalji , a koji se tiču toga na koji način su se oni rešavali svojih neprijatelja , mnoge fotografije poseduju itekako uznemirujući sadržaj. Međutim , ono što je zanimljivo jeste da je on dok je bio na slobodio vozio blindirani BMW , a koji je toliko otporan da gotovo pa može da izdrži i udar zolje ,. a reč je modelu čija se cena kreće od neverovatnih 300 hiljada evra , te šposeduje 6 stepen zaštite , te je to vozilo koje čak ni predsednik Srbije ne poseduje , a navodno je namenski rađen za Belivuka i to u Turskoj. Izvor za medije na ovu temu je rekao sljedeće:

“Turski stručnjaci su napravili takav stepen zaštite da se signal mobilne telefonije prekida čim se vrata zatvore. Na taj način je mogao bez bojazni od prisluškivanja da razrađuje krvave planove. BMW je težak čak sedam tona pa je policija morala da pozove specijalnu dizalicu da bi ga prebacila na parking Direkcije za upravljanje oduzetom imovinom”, kaže izvor iz istrage. Ostatak teksta pročitajte ovde.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here