U ondonu je prije desetak dana održana službena ceremonija krunisanja kralja Čarlsa . Naime on je krunu naslijedio od majke , kraljice Elizabete , koja je prošle godine preminula , a koja je ujedno bila i najdugovječniji vladar u britanskoj monarhiji.

 

 

Prin Hari se prije tri godine odrekao svoje kraljevske dužnosti , te se sa svojom porodicom , suprugom Megan Markl i njihovo dvoje djece , odselio u Kaliforniju , gdje živi normalnim životom. Na krunisanje oca došao je i Hari , ali nije prilazio ocu , a ni bratu , dok njegova supruga Megan nije se nikako pojavila u Londonu. To je dokaz da su glasine tačne. Naime , špekuliše se da se megan ne slaže dobro sa kraljevskom porodicom , a sada je to i potvrdila kako se nije pojavila na krunisanju.

 

 

 

Megan i Hari su se u Kaliforniju preselili upravo kako bi imali privatnot i živjeli normalnim i mirnim životom , međutim oni su i dalje jedan od najpraćenijih parova od strane medija i nemaju ni trunku mira. Sada su ih paparaci snimili kako večeraju u jedno suši baru koji je blizu njihove kuće u Montesitu, a vrlo je primjetno da su oboje dobro raspoloženi. Megan je na sebi imala predivnu proljetnu haljinu a na nogama papuče koje su odgovarale njenom stajlingu. Ova fotografija je pokrenula glasine da je Megan ponovo u drugom stanju jer se vidi da ima malo veći stomak. Iako mnogi tvrde da to nije trudnički stomak , nego d je riječ o pojasu za mršavljenje , drugi su pak uvjereni da je Megan trudna , te da će par dobiti još jedno dijete.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here