lU nastavku dnaašnjeg članka govorit ćemo o ženi koja je poznata po kozmetičkoj imperiji , a čija je vlasnica bila . Naime , reč je o Božen Žumbro , koja je živela na relaciji Srbija Holandija , te je važila za jednu od najbogatijih žena u našoj zemlji , te nije bilo pozznato da li je bila udata , kao ni kome je otišla ova mulitmilionska firma u ruke , zajedno sa nekretninama na Dedinju , te ko zna još gde.

Lepuškasta, vedra, fotogenična, bila je i popularno TV lice zahvaljujući imperiji koju je izgradila na kozemtici sa algama. Pa, sećate se njene magične rukavice za skidanje šminke, koliko je samo toga prodala u tadašnjoj Jugoslaviji. Ona je inače bila bliska sa brojnim estradnim zvezdama , a kada je umrla 2012 godine , te se niko od njih nije pojavio na sahrani.

Kako smo imali tada priliku da saznamo ona je u martu mesecu 2012te godine primljena na VMA zbog visokog pritiska , te je se oporavljala na odeljenju toksikologije , a onda je potom puštena na kuno lečenje. Probala je da se izleči i u Holandiji, ali ju je bolest nažalost savladala, pa je ubrzo i preminula. Kako smo već istakli nije poznato bilo da li je bila udata , kao ni ko će da nasledi firmu jer nije imala dece . Pored svega nije poznato ni tačno kolikim je bogatstvom Božana rasporagala. Marinko Rokvić je, kako je Kurir pisao 2017, pre braka sa Slavicom, dugo bio u vezi sa Božen Žumbor, vlasnicom „Božen kozmetike“, koju je posle dve godine zabavljanja ostavio bez reči!Ostatak teksta pročitajte ovde. 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here