Naše poznate pjevačice su jako uspješne i žive u velikom lusuzu koje su same zaradile. Međutim , moramo istaći da one nisu rođene kao zvijezde te da su svoju karijeru morale graditi. One , kao i sve ostale djevojke , rođene su anonimne. Nadica Ademov je jedna od njih , koju su mnogi prozvali kraljicom bakšiša.

 

 

Naime , poznato je da Nadica danas živi bajku , i da je presretna , ali nije uvijek tako bilo . Nekada je Nadica prodavala veš na pijaci kako bi imala novca za osnovne stvari. Nadicin partner se zove Damir , i špekuliše se da je milioner , a oboje ne kriju svoju radost zbog činjenice da će se uskoro ostvariti kao roditelji . Njih dvoje su organizovali i zabavu za svoje najbliže članove porodice i prijatelje i tada su otkrili da čekaju djevojčivu.

 

 

Nadica se pohvalila i na svom Instagram profilu na kojem je napisala da jedva čekaju dolazak svog princa. nadica je bila ubijeđena da nosi dječaka , ai da je njen unutrašnji glas prevario , a najvažnije joj je da bude živo i zdravo . Iako je u drugom stanju , Nadica vrijedno radi na novom albumu , i kako kaže nastupatt će sve dok joj to stanje bude dozvoljavalo. Nije jo problem da nastupa i kada joj stomak bude veliki , samo da je sve uredu.Nadica je danas zvijezda na romskim svadbama i zarađuje ogroman novac , a uspjela je da bude poznata nakon što se pojavila u Zvezdama Granda , i to joj je bilo odskočna daska . Nadica je svojevremeno otkrila da je za samo jedan nastup u Beču zaradila 15 hiljada eura.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here