Srpska teniserka Ana Ivanović , nedavno se porodila po treći put i na svijet je donijela još jednog sina . Njeena ljubavna priča sa poznatim njmačkim fudbalerom Bastijanom švajnštangerom bila je glavna tema u njemačkim medijima. Naime Bastijan je u to vrijeme imao djevojku , s kojom je bio u dugogodišnjoj vezi sa jednom od najpoznatijih njemačkih manekenki , te su njih dvoje važili za par iz snova.

 

 

Naime , jedan susret je bio dovoljan da se Ana i Bastijan zaljubi , te da ostavi djevojku . Tada su mnogi osudili Anu , jer su smatrali da je ona kriva za raspad jedne savršene veze. Vrlo brzo su Ana i Bastijan započeli svoju vezu , a zatim su dugo tajili da su zajedno. Prvi put su ih paparaci zajedno vidjeli Njujorku , u šetnji držeći se za ruke. Tada je Ana nastupala na US Openu.

 

 

Nakon vjenčanja Ana i Bastijan su dobili dva sina Luku i Leona , a sada je na svijet došao i trećo sin . Ana je odmah objavila fotografiju novorođenog sina na Instagramu , dok je u predhodna dva porođaja čekala po nekoliko mjeseci kako bi objavila fotografiju , što je dokaz da je sada opuštenija u vezi sa roditeljstvom.
Ana se svojevremeno prestala baviti tenisom , i odlučila je da se posveti svojoj porodici , i odgoju svojih sinova. Ana je objavila video na kojem su sva tri njena sina , i na kojem je ona , a fanovi su odmah vidjeli kako je njena figura na zavidnom nivou kao da se nije porodila prije par dana. Poznato je da je Ana uvijek vodila računa o svom izgledu.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here