Novak Đoković je postao prvi tenisač svijeta pobjedom protiv Kaspera Rudija na Roland Garrosu. Ova pobjeda mu je također donijela 23. Grand Slam naslov, čime je postao tenisač s najviše Grand Slam naslova u povijesti. Jučer je bio izuzetan dan za njega, a njegova obitelj je presretna njegovim uspjehom.

Prvi put su kamerama uhvaćena djeca Novaka Đokovića, mališani Stefan i Tara. Ovaj trenutak je posebno važan jer njihov otac nosi titulu svjetskog broja jedan. Uz to, njegova supruga Jelena godinama je bila nepokolebljiva podrška. Često se kaže da iza svakog velikog muškarca stoji velika žena, a u ovom slučaju to se pokazalo istinitim.Za ove ključne fotografije, obitelj je uskladila svoju odjeću. Stefan je odjenuo gornji dio trenirke i plave kratke hlače, slijedeći očeve korake. Jelena i Tara su odjenule ružičasto, pri čemu je Tarina ružičasta haljina pružala slađi ugođaj u usporedbi s Jeleninim zrelijim odabirom bijelog topa i hlača.

Djeca su nedavno stigla u Pariz kako bi provela neko vrijeme s ocem tijekom njegovih pauza od utakmica i treninga. Tata ih je čak odveo na utakmicu Paris Saint-Germaina, gdje su imali priliku upoznati neke od najvećih nogometnih legendi našeg vremena, uključujući Messija, Mbappéa i Neymara. U kasnijem intervjuu, Novak je otkrio da je to iskustvo bilo zaista nezaboravno.

“Dok sam odlazio u svlačionicu, opraštao sam se od Mbappéa i Messija, koje sam tek upoznao prvi put. Naša je razmjena rečenica bila kratka, ali ugodna. Tijekom našeg boravka tamo, ugledali smo i Neymara, koji je ljubazno potpisao Tarinu majicu. Iako Tara nije ljubiteljica sporta, Neymarovo ime prepoznaje zahvaljujući svojoj brazilsko-srpskoj prijateljici. S druge strane, Stefan je veliki obožavatelj Messija”, izjavio je Novak.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here