Poznata pjevačica Emina Jahović , se prije nekoliko godina razvela od svog supruga Mustafe Sandala , sa kojim je bila u braku godinama , i sa kojim ima dva sina Jamana i Javuza. Naime , ubrzo nakon razvoda , bivši supružnici su završili na sudu.Kako mediji doznaju , Emina je Mustafu tužila zbog neisplaćenih alimentacija , a on joj e odmah uzvratio kontratužbom , a sudili su se još i oko podjele imovine. Proces na sudu traje više od godinu dana , a pjevačica je nedavno izjavila da još nije završen.

 

 

Emina je izjavila kako je bila prvi put na sudu kada se razvodila sa svojim bivšim mužem , a to se desilo zbog toga što je uradio nešto što nimalo ne priliči ocu njene djece, i željel je da ne izgubi tu vrsu odgovornosti , koju je obećao onog dana kada su se razvodili. Međutim , kako doznajemo , u međuvremenu se Eminin bivši muž , Mustafa Sandal , ponovo oženio , a Emina se nada da je sada napravio pravi izbor. Jer kako je istakla ona je željela da izbor bude pravi , i to da ne bude jednu godinu ovako , drugu onako , toga se upravo ona čuva , jer ne želi da u život njene djece svake godine ili svakih šest mjeseci ulazi neki drugi čovjek. Istakla je ako se ponovo uda , to će biti za cijeli život , pa tako se nada da je i Mustafa sada izabrao ženu za cijeli život , jer sve to direktno i indirektno utiče na njihovu djecu.

 

 

Emina se posvetila svojoj djeci , i svom poslu , i kako kaže uživa u životu , ali neće bježati ni od ljubavi , ako se pojavi onaj pravi , rado će ponovo stati na ludi kamen.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here