Kada je prije skoro dvije deceje na našoj regiji prikazan prvi rijaliti program , niko nije mogao ni slutit da će danas taj format biti najgledaniji. Naime , rijaliti emisije različitog sadržaja su se prikazivale na privatnim televizijama , a one su donosile veliku gledanost kao i zaradu , ali je Zadruga nadmašila sve njih , i danas je najgledaniji rijaliti u regionu , već šestu sezonu za redom.

 

 

Na imanju u Šimanovcima , se nalaze poznati rijaliti skandal majstori , ali sada ih je sve zasjenio Zvezan Slavinić. Naime , on je sin nekadašnjeg poznatog košarkaša Zorana Moke Slavinića , koji ima problematičnu prošlost. Naime , Zvezdan uopšte ne krije da se bavio kriminalom, te da je zbog ubistva odležao devet i po godina u zatvoru.

 

 

Naime , poznato je da je Zvezdan po ulasku u rijaliti stupio u ljubavnu vezu sa Anđelom Đuričić , iako je njegova nevjenčana supruga Ana kod kuće, a s njom živi već 15 godina. Međutim produkcija je napravila haos , i u kuću u Šimanovcima , prije dva mjeseca uvela je Anu , Zvezdanovu ženu , i od tada se bivši supružnici svašaju skoro svaki dan. Međutim , ono što je veoma interesantno je to da Zvezdan nije prevario samo Anu , već je i svoju ljubavnicu prevario sa malo starijom Majom Nikolić. Anđela e zbog cijele situacije van sebe , pokušala je vene da presječe , a sada se spustila toliko nisko da niže ne može. Naime , Zvezdanu je prijetila da će da ga otjera u zatvor , te mu predložila da bude zajedno u vezi i sa Majom i s njom, te mu obećala orgije.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here