Popularna pjevačica , i pobjednica muzičkog takmičenja Zvezde Granda , Džejla Raović, do sadaa je važila uvijek za jednu pristojnu djevojku , koja je uvijek na sebi nosila elegantne , ali svedene odjevne kombinacije , koje su uvijk zračile prefinjenošću i nikada nije igrala na kartu provokacije . Popularna je postala isključivo sa svojim odličnim talentom za pjevanje i neodoljivim glasom.

 

 

 

 

 

Međutim , na posljednjem nastupu koi je imala , Džejla je napravila presedan , te se na nastupu pojavila u uskoj haljinu , koja je akcenat stavljala kako na njene izvaljane noge tako i na dekolte. Kada je njen izgled u pitanju , odkako se Džejla zaljubila dobila je na samopouzdanju i sigurnošću.Ispod fotografije koju je Džejla objavila na svom Instagram profilu redali su se samo pozitivni komentari.

 

 

“Ilju Džejla , jsi li to ti “, Evo je ponovo pokazuje da možeš imati i dekoltiranu haljinu , a ipak ostati gospođica, Djevojka je prije svega poznata po vrhunskom pjevanju , a to što je prelijepa je uvijek bio samo dodatak, a sada vidim i da je prezgodna , a treba i to pokazati”, samo su neki od komentara na društveoj mreži Tviter.

Podsjećanja radi , poznato je da je Džejla nedavno odlučila da otkrije ko je to ukrao njeno srce. Naime , Dzejla se zaljubila u mladog Isaka iz Sarajeva , koji je klavijaturista , i Džejlu prati na skoro svim njenim nastupima. Džejla je veoma aktivna na društvenim mrežama , pa tako vrlo često sa svojim pratiteljima podijeli fotografije jednog njenog običnog dana , a često je možemo vidjeti i u društvo njenih sestara , Šejle i Lejle, i možemo reći da su sve tri prije svega kulturne , lijepe i odgojene djevojke.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here