Jelena Kostov je rođena 1983. godine u Dimitrovgradu, gradu koji se nalazi blizu srpsko-bugarske granice. Do svoje 14. godine, Jelena je živjela u svom rodnom gradu i često se vraća tamo kad god joj raspored to dozvoljava. Nakon završetka osnovnog školovanja, preselila se u Niš kako bi ubrzala svoj glazbeni razvoj. Tijekom dugogodišnje karijere kao pop zvijezda, Jelena je izbacila nekoliko hitova, a njen status u javnosti je porastao 2017. godine kada je rodila sina Miliju.

Preslatka Mila, Jelenina kći, danas je prvi put zakoračila u more i prvi put se igrala pijeskom. Ponosna mama je zabilježila susret sa svojom prinovom putem kamere na mobilnom telefonu i podijelila sve na Instagramu. Pratitelji pjevačice su opisali prizor na plaži kao neodoljiv, a jedan od razloga je što je Jelena objavila fotografiju svoje djece kako zajedno uživaju u ljetnoj atmosferi na moru.

Na toj jednoj slici se vidi koliko se brat brine za malu sestru, koja ga gleda kao svoj uzor. “Bata i seka”, opisala je Jelena prvu fotografiju s odmora, a uz to su dodali još jednu sliku Male samu. Jelenina kćerka je izmamila osmijehe mnogim pratiteljima, ali je i nasmijala sve na plaži svojim slatkim izgledom.

Mama ju je obukla u žutu haljinu, a na glavu joj je stavila bijelo-bež šešir s mašnom koji je podsjećao na Sarah Kay. “Preslatka”, “Neodoljiva” i “Prelijepa” samo su neki od komentara koji su se pojavili ispod objave pjevačice. Komentarski odjeljak bio je ispunjen brojnim pozitivnim mišljenjima, a ponosna majka je s velikom radošću podijelila fotografije svoje djece.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here