Momčilo Otašević, popularni crnogorski glumac, nedavno se našao u centru medijske pažnje zbog svog razvoda. Ova vest je izazvala mnogo polemika, pri čemu su mnogi kritikovali Momčila i smatrali ga krivcem za razvod jer je navodno prevario suprugu s drugom ženom. Međutim, postojali su i oni koji su podržavali Momčila i stali na njegovu stranu.

S druge strane, Jelena Perčin, bivša supruga Momčila Otaševića, nije iznosila negativno mišljenje o njemu nakon razvoda. U jednom intervjuu za hrvatske medije, Jelena je izjavila: “Glupo mi je lagati. Rastajemo se. Uvek sam se trudila da ne govorim o svojoj privatnosti, nisam govorila ni o venčanju, pa neću ni o razvodu. Svaki razvod je težak. To je ružan događaj i teško razdoblje. Fokusiram se na to da budem maksimalno prisutna i prisebna zbog dece.”

Ivona Kustudić, Momčilova koleginica, često lajkuje njegove objave na Instagramu i komentariše ih. Mnogi su pomislili da između njih postoji nešto više od prijateljstva. Nedavno je čestitala Momčilu rođendan ispod slike na kojoj je on sa četiri žene, a fotografija je nastala na setu snimanja njegovog najnovijeg filma u kojem glumi.

Međutim, Ana Uršula Najev se smatra glavnim krivcem za razvod Momčila i Jelene. Novinari su nekoliko puta uhvatili Momčila i Anu na kafi na nekom osamljenom mestu, što je dodatno podstaklo spekulacije. Ana je nedavno javno izjavila: “Momo i ja smo kolege i nikada nismo imali, niti imamo ljubavnu vezu. Tvrdnja da sam ja razlog njihovog razvoda nema veze sa istinom i zdravim razumom. Detalje o tome trebalo bi pitati ljude koji se razvode. Momo ima dvoje male dece, i mislim da javnost zaslužuje da zna istinu, barem iz poštovanja prema svima nama bliskima, ako već ne poštuje nas samih.” Ova situacija s razvodom Momčila Otaševića izazvala je burne reakcije i podelila mišljenja javnosti. Ipak, istina o događajima koji su doveli do razvoda ostaje stvar između Momčila, Jelene i Anu, te bi trebalo da se poštuje njihova privatnost i da se detalji saznaju iz prve ruke od njih samih.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here