Polako se bližimo kraju mjeseca aprila , a svi oni koji vjeruju u horoskop , uveliko razmišljaju o novom mjesecu i jedva čekaju da pročitaju horoskop da vide šta ih to očekuje u narednom periodu. U današnjem članku Vam donosimo horoskp za četiri znaka , kojima će kraj mjeseca biti kao iz snova.

 

 

Astrolozi se slažu da određeni znakovi zodijaka mogu imati bolje financijske izglede od drugih , a to bi itekako trebalo da iskoriste. Sunce je prešo u znak Bika , ipak je potreban oprez zbog retogradnog Merkura, a osobe rođene u znau Ovna , Bika , Blizanca i Vage , očekuju novčani dobici do kraja mjeseca

Ovan- čeka ga zarada od raznih poslovnih pothvata, a može čak i dovesti i do rada na pola radnog vremena , koji nije povezan s vašim primarnim zanimanjem. Retogradno kretnje Merkura sugerira plaćanje na čekanju , pa možda neće stići na vrijeme , te ćete ih čekati do druge polovice maja da primite.

 

 

Blizanci – Prema Vašem horoskopu , Venera je povoljno postavljena u drugoj kući. Rad sa osobom u znaku Raka , može Vam donijeti veće fonancijske povrate . Možda bi bilo mudro razmisliti o štednji tokom ovog vremena., kako nebi ostali bez novca , jer postoji velika mogućnost za tim.

Vaga-je pod dominantnim znakom Bika , očekuje vas povoljan potez po pitanju sponzorstva i nasljedstva . Možda ćete se naći na vrhunskom mjesu za upravljanje tuđu imovinom , očekujte iznenadni dobitak značajnih razmjera u bliskoj budućnosti. Jarac je astrolopki znak koji se povezuje sa igrama na sreću, i koji vbi do kraja mjeseca trebali odigrati listić Lota ili Binga.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here