Istaknuta jugoslavenska rok umjetnica nedavno se suočila s teškim zdravstvenim problemom koji je zahtijevao hitnu hospitalizaciju. Unatoč ozbiljnom narušavanju zdravlja, pjevačica je donijela samovoljnu odluku da napusti bolnicu. Slađana je otkrila da već duže vrijeme traži pomoć u kliničkom centru, ali da se njezino zdravstveno stanje iznenada jako pogoršalo, što je dovelo do komplikacija.

Slađana je izjavila da je odlučila napustiti bolnicu svojom inicijativom te preuzeti odgovornost za svoje postupke, unatoč lošem zdravstvenom stanju. Na svom Facebook profilu objavila je fotografiju koja je izazvala zabrinutost među pratiteljima zbog njenog izgleda. Fotografija je snimljena u njezinom domu, a na njoj se Slađana pojavljuje bez šminke s neurednom kosom Milosević, što je čini neprepoznatljivom u usporedbi s obično dotjeranim izgledom, jedinstvenim kostimima i šik frizurom.

Slađana je svojom objavom na društvenim mrežama izrazila sklonost prirodnom izgledu sve dok prati oblikovane noge. Primjećuje se da je njezin izgled drastično promijenjen te je očito da je znatno smršala. Slađana je ranije otkrila da joj je dijagnosticiran Sjögrenov sindrom, autoimuna bolest koja uzrokuje kroničnu upalu i reumatske probleme, posebno zahvaćajući oči i usta. Naglo joj je pozlilo zbog unutarnjeg krvarenja, što je rezultiralo hospitalizacijom. Medicinski stručnjaci su odlučili zadržati je u bolnici zbog naglog pogoršanja stanja. Međutim, nakon što se osjećala bolje, Slađana je odlučila svojevoljno napustiti bolnicu, unatoč tome što je trebala ostati pod promatranjem. Jednostavno nije mogla ostati.

Unatoč izazovima s kojima se suočila zbog svog zdravstvenog stanja, ova gospođa pokazuje izvanrednu snagu i odlučnost u suočavanju s teškoćama. Iako je napustila bolnicu prije nego što je preporučeno, ona se i dalje drži i nastavlja boriti.Slađana je odlučila da se ne predaje negativnim okolnostima već da pronađe snagu u sebi kako bi prevladala izazove. Ona se okružuje podrškom obitelji, prijatelja i svojih vjernih obožavatelja, koji su joj pružili ruku u trenucima potrebe. Njezina hrabrost i nepokolebljivost inspiriraju ljude da cijene život i ne odustaju čak ni kad su suočeni s najvećim preprekama.

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here