Naida Bojnakova, poznata influencerica, svojom pričom pokazuje kako život često donosi neočekivane promene i kako se prilagoditi novim okolnostima može biti izazov, ali i prilika za rast i razvoj. Rođena i odrasla u Sarajevu, Naida je živela svoj život u Bosni i Hercegovini, gde je radila u banci. Međutim, sudbina ju je odvela u potpuno drugačijem pravcu. Upoznavši Barana, čoveka iz Turske, preko zajedničkih poznanika putem Instagrama, njihov život je krenuo u potpuno novom smeru.

Njihova veza na daljinu dovela je do odluke da se Naida preseli u Tursku, gde su se na kraju venčali. Naida je svoj dom pronašla u Alanji, Turska, zajedno sa suprugom Baranom. Ova promena nije bila laka, ali je Naida istakla da je Turska pružila veću slobodu i potencijal za nju.

Jedan od najdragocenijih aspekata ovog prelaska za Naidu bilo je upoznavanje izvanrednih žena s Balkana koje žive u Turskoj. Ona ih je nazvala “kraljicama” i divila se njihovoj inteligenciji, lepoti i radnoj etici. Naida se osjeća zahvalnom na vrednosti i snazi bosanskih žena, iako sada živi u inostranstvu.

Iako su se suočili s izazovima prilagođavanja na novi način života u Turskoj, Naida i Baran su se prilagodili i sada uživaju u svom životu zajedno. Naida je podijelila svoje viđenje o faktorima koji utiču na životni standard u Turskoj, posebno naglašavajući značaj materijalnog statusa i razlike između bogatstva i siromaštva u zemlji. Naidina priča nam pokazuje da život često donosi promene koje nismo planirali, ali da se uz podršku i pozitivan stav možemo prilagoditi i stvoriti novu sreću u novim okolnostima.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here