Nada Obrić je osoba o kojoj se uvijek ima nešto napisati . Njena karijera traje već četiri decenije , pa je tako i njena životna priča ispunjena sitnim i pomalo simpatičnim detaljima . Međutim , Neda je preživjea jednu veliku kalvariju . Ona se dugo borila sa opakom bološću , a borbu je vodila proteklih 10 godina. Prvo je svoje liječenje Neda započela u Srbiji , ali kada je vidjela a nema pomaka naprijed , njena kćerka je odlučila da uzme stvar u svoje ruke.

 

 

Nedu je kćerka odvela kod sebe u Beč , gde joj je pronašla najbolje doktore, te je njena majka napokon stala na noge , i sada se može reći da je Neda poprilično ozdravila , s obzirom na jako duge cikluse liječenja. Neda se sada kreće konstantno na relaciji Beč -Beograd , a prije nekoliko dana je odlučila i da da interviju za Grand produkciju. Prilikom intervijua , Neda je ispričala jedan veoma neobičan detalj iz svog privatnog života , o kojem njeni fanovi nisu imali predstavu.

 

 

Kako je popuarna pjevačica ispričala , ona je svojedobno smanjila platu svojoj služavki , jer je raskinula jedinstveni ugovor. Naime , oa je ispričala da je zaposlila jednu ženu , i s njom imala veoma jednostavan ugovor , a to je da je ne čuje ujutro u kupatilu , i da je slučajno ne budei. Neda je istakla da je ona mrgud dok pije jutranju kafu , te ne želi da je tada iko išta pita . Međutim desilo se to da je jedno jutro Neda ustala , i vidjela dvije šoljice kafe . Onda ju e to razbijesnilo jer nisu se tako dogovorile , i otkud joj pravo da pije kafu s njom , jer nisu one prijateljice. Tada joj je Neda smanjila platu za 20 % , ali kasnije se malo smekšala , pa je smanjila samo za 10% , a ostalih 10 % joj je oprostila, jer ju je to itekako nasmijalo.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here