Rijaliti Zadruga je ove sezone najkomentarisaniji a sve to zahvaljujući učesnici , Anđeli Đuričić, koja je svojim učešćem zgrozila sve moguće gledaoce , koji prosto ne mogu da vjeruju šta sve ova djevojka sebi dopušta , jer ona uopšte ne liči na onu djevojku od prošle godine . Prošle godine su svi bili oduševljeni s njom kako je sređena , uredna , i imala je karakter i svoje JA , jasne stavove koje je iznosila uvije i bez ikakvog problema.

 

 

Anđela je uspjela sa svime navedenim da pokupi simpatije javnosti , a mnogi su komentarisali da je upravo ona djevojka za primjer, i njeni roditelji su bili izrazito ponosni na nju kao i cijeli Herceh Novi , odakle ona i dolazi. Prošle godine j eu superfinalnoj večeri kao podrška ušla ANđelina majka , koja je tada istakla da su ponosni na Anđelu , da cijeli grad poznaje njenog oca i da joj se svi javljaju i govore kako je Anđela osvjetlala obraz njenog oca.

 

 

Međutim , ova sezona je nešto drugačija, te izgleda da Anđela nije onakva kakvom se predstavljala prošle godine , te je u ovoj sezoni ipak pokazala svoje pravo lice. Naime , Anđela je pogazila sve navedeno , te pokazala sve ono najgore. Ona je ušla u vezu sa Zvezdano koji je duplo stariji od nje, te koji je u to vrijeme bio zauzet.Obrukala je sebe i svoje roditelje, koji od sramote ne mogu da izađu iz kuće. Čak su kružile priče kako njeni roditelji prodaju svoju kuću te žele da se odsele , jer od sramote ne smiju ni do prodavnice da izađu.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here