Danas su ove ličnosti slavne i uspješne, a oni su nekada prije izgledali skroz obično, baš kao i ostali njihovi vršnjaci, te tada nisu imali profesionalne šminkere i stiliste koji vode mnogo računa oko njihovog izgleda.

Tako se neki od njih ne stide baš da pokažu svoje fotke sa maturskih večeri pa i da prepričaju ljudima kakve su utiske imali iz srednje škole, pa se neki od njih veoma rado prisjećaju tih dana kada su oni sanjali da postanu ono što su danas.

Željko Samardžić je srednju školu završio 1974. godine, pa je rekao da se uvijek rado sjeti svoje maturske večeri i da je uživao sa svojim prijateljima, a da je zanimljivo to što je on pjevao na mnogim maturama, pa tako i na svojoj.

Napomenuo je kako ga dosta lijepih uspomena veže za taj period, pa da je svoju suprugu Maju zapravo zaprosio na maturi, a ne na svojoj nego na njenoj.

Saša Popović je završio srednju muzičku školu 1973. godine, a on je prvo završio nižu muzičku pa poslije i srednju, te je rekao kako je od malih nogu on htio postati muzičar, dok svi vidimo da mu je to mnogo značilo u karijeri.

Svetlana Ceca Ražnatović je krenula kao veoma mlada graditi svoju karijeru i to kada je imala 14 godina pa je tako ona uporedo završavala srednju školu i maturirala je 1991. godine, pa je rekla i kako je fakultet na veliku žalost izostao u njemoj slučaju i da su njeni roditelji htjeli da se ona školu.