Ana Nikolić nije se pojavljivala u javnosti od sukoba sa bivšim menadžerom Sašom Mirkovićem, koji je rezultirao i pojavom videa na kojem se vide rane na njenom licu. Novinarska ekipa Kurira posetila je mesto gde pevačica živi. Prilikom dolaska do zgrade, primetili su da je tiho i da nema Aninog automobila, što je neuobičajeno jer je obično parkiran u blizini. To je uvek bio slučaj kada su dolazili ranije. Sreli su komšiju koji živi pored njene zgrade, a on je pretpostavio da su novinari došli zbog skandala koji se dešava sa pevačicom.

“Nisam je video danima, ako nema automobila, znači da nje nema. Uvek joj je auto parkiran napolju. Prodalaje garažno mesto čoveku iz zgrade pored. Ponekad smo čuli strašno drečanje i galamu iz stana. Nema dadilje ni kućne pomoćnice. Sve su to bile divne žene koje nisu uspele da podnesu njenu temperamentnost i način života”, rekao je mladić.

Stajali su neko vreme ispred zgrade i čekali da vide da li će Ana izaći. Međutim, ona se nije pojavila. Nakon petnaestak minuta, jedna sredovečna žena se pojavila na izlazu. Prišli su joj i pitali je da li je komšinica Ane Nikolić. Potvrdila je, a zatim je detaljnije opisala situaciju. “Terasa, kao što možete da vidite, izgleda kao da je bomba eksplodirala. Tepisi, traka za trčanje, detetov bicikl, kutije i kese sa smećem… Dešavalo se da dođe do stana i ne može ubosti ključ, tada vrišti i dere se. Vrata su izgrebana oko brave. Roletne su gotovo uvek spuštene. Njena majka je bila ovde nedavno, ali od tada nisam videla ni nju ni Anu”, ispričala je komšinica.

Pitali su je da li je viđala nekog u društvu Ane. “Ne, ne znam gde je njeno dete, da li ga je baka odvela ili ga je uzeo Rasta, stvarno ne znam”, rekla je komšinica, koja im je dozvolila da uđu u zgradu i zvone na vrata Ane, kako bi pokušali razgovarati s njom. Vrata niko nije otvorio. Videli su mnogo ogrebotina od ključeva, kao što je i komšinica prethodno opisala. Zatim su se vratili na ulicu i fotografisali Aninu terasu, na kojoj su videli sve što im je komšinica pomenula.

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here