U posljednje vrijeme smo svjedoci kako je sve više vijesti iz crne hronike , pa tako svakodnevno možemo čuti kako je neko koga poznajemo napustio ovaj svijet. U današnjem članku ćemo se osvrnuti na poznate ličnosti koje više nisu sa nama . Naime , poznato je da popularne ličnosti nekada žive i na samoj ivici ludila , te da je mnogo njih koji koriste nedozvoljene supstance , koji voze brzo , te se tako dese tragične situacije.

 

 

 

Danas Vam donosimo jednu tužnu vijest sa domaće estrade , a dolazi nam iz Italije. Naime , poznati muzičar Ivan Dragičević pronađen je mrtvav , imao je samo 39.godina. Kako doznajemo njegovo tijelo je pronađeno u blizini Monteko Mađore , a potraga za njim je trajala od septembra prošle godine. Naime , tog 1. septembra prijavljen je njegov nestanak , koji je prijavila njegova majka ,i istakla da su Ivanovi dokumenti ostali kod kuće , a da njega nema , niti se javlja na telefon , te je odmah počela potraga za njim, a njegovo beživotno tijelo je pronašao slučajni prolaznik koji je šetao šummu , te je obavjestio policiju , koji su daljim istraživanjem utvrdili da se radi o Ivanu Dragičeviću.

 

 

Gradonačelnik ovog grada se oglasio povodom ove tragedije te je istakao da su u potragu bili uključeni i policajci i vatrogasci , ali da ishod potrage nažalost nije bio pozitivan. Gradonačelnik je Ivanovoj porodici izjavio saučešće , te je rekao da će sačekati nalaze odbukcije kako bi se utvrdio uzrok smrti mladog muzilara. Ivan j porijeklom iz Srbije , a bio je član benda “Eteral LUS2”, bio je gitarista , bend je trebao nastupiti ali je nastup otkazan zbog ovih tužnih vijesti.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here