Rada Manojlović nedavno je dala izjavu za medije u kojoj je razgovarala o svom odnosu s Harisom Berkovićem, a ta tema privlači veliku pažnju javnosti. Otkrila je detalje o njihovom prvom susretu i kako se njihova veza razvijala.

Prema Radinom iskazu, njen prijatelj Žika ju je nazvao i usputno primijetio: “Hej, ti pjevaš, zar ne? Samo da znaš, to je dečko iz Bosne.” Kada je čula da je u pitanju neko iz Bosne, odmah je shvatila da je to Haris Berković. Ta spoznaja ju je ispunila radošću i smatrala je to značajnim znakom. Kada je Rada pokazala svoje zanimanje prema Harisu, on je uzvratio uzbuđenjem. Počeli su razmjenjivati poruke, pronalaziti zajedničke interese u glazbi, i tada je njihova prava veza započela.

Također je ispričala nezaboravan susret s bivšim partnerom Momirom Gajićem na aerodromu. Momir je košarkaški agent. Nakon tog susreta, njihovi se putevi više nikada nisu ukrstili. Rada je sa osmijehom rekla da je upoznala Momira, njegovu suprugu i njihovo dijete, ali kasnije više nisu imali susreta. Ovo iskreno priznanje Rade Manojlović pruža uvid u njen emotivni put i ličnu povijest s Harisom Berkovićem, istovremeno rasvjetljujući njena prethodna iskustva povezana s Momirovom Gajićem.

Par koji čine Rada Manojlović i Haris Berković postao je jedan od najpraćenijih parova među domaćim javnim ličnostima. Njihova romantična veza brzo je privukla pažnju medija i obožavatelja koji su nestrpljivo željeli saznati više o njihovom odnosu. Rada i Haris često su pokazivali snažnu povezanost i sreću na javnim događanjima. Viđeni su zajedno u raznim prilikama, uključujući koncerte, događaje i društvena okupljanja, što je izazvalo nagađanja o dubini njihove ljubavi jedno prema drugome.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here