Tara Simov, nedavno postala majka, iznenadila je javnost prekidom veze sa Danilom. Ova fotografija postala je neosporan dokaz o njihovom rastanku, jer se vjeruje da je Danilo otkrio Tarinu tajnu o dvostrukom životu kao klovn. Iako je nedavno prošla kroz porođaj, Tara je već donijela odluku da okonča vezu sa Danilom, nakon što joj je priznao da se pretvarao i skrivao svoj pravi identitet, kao neka vrsta klovna.

Nakon porođaja, Tara i Danilo su zajedno započeli novo poglavlje u svom životu. Međutim, konflikti su se pojavili u njihovom domaćinstvu, što je dovelo do njihove odluke da ne prate jedno drugo na društvenim mrežama.

Danilo je na svom Instagram profilu podijelio pjesmu “Srećan put” od Breskvice, prateći je s prijateljskim pozdravom na engleskom jeziku i razigranim klovnovskim emoji-jem. Osim toga, nedavno je došlo do buke oko njene svekrve, što je privuklo pažnju i izazvalo razgovore među mnogima.

Marija, Tarina svekrva, je s povjerenjem podijelila svoje iskustvo o dolasku bebe kući. Istaknula je da je ovo najdivniji osjećaj, možda čak i ljepši od trenutka kad je rodila svoju decu, jer je ljubav prema unuku nešto posebno. Potvrdila je da su se dogovorili da će se dijete zvati Nikolaj i da će ga podržati u svemu. Marija je također naglasila da ima odličan odnos s njom i da je aktivno uključena u podršku, uvijek tu za nju. Šta god bilo tu je sad beba i najvažnije da se o njoj brinu, da ima sretno i bezbrižno djetinjstvo,da je prije svega zdrava i u zdravoj okolini.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here