U nastavku današanjeg članka dotaći ćemo se dobro poznate teme , a o kojoj mediji jako često govore , a tiče se popularne pevačice Jelene Karleuše . Naime, kako je poznato , njena mlađa ćerka , Nika , vrlo je neposredna devojčica , odličan đak , kao i dobar drug , a pored toga pravi komedijaš , a što je dodatno javnost primetila kada je otvorila nalog na društvenim mrežama. Naime , Nikine šale i smicalice postale su jako zarazne , a njeni vbrojni pratioci jako često ih dele po svojim profilima.

Tako je njjen nedavno prenesen sadržaj završio na Tviteru ,a malo ko je ostao ravnodušan na to koliko je mlađa ćerka Jelene Karleuše i Duška Tošića harizmatična i inspirativna. Naime, Nika je podelila tik-tok sadržaj u kom, po mišljenju mnogih, šaljivim tonom prigovara roditeljima zbog genetike. – Da ja sam kraljica drame, ali to nije moj izbor, već genetika – izjavila je naslednica bračnog para za koji se prvo piše da se razvodi, a zatim da su pod istim krovom i da je sve u najboljem redu.

Tako je Nika ovim malim skečom nasmijala mnoge koji su imali priliku da ih pogledaju , a pitanje koje je ostalo u vazduhu je čiji geni su zapravo presudni kod Nike pevačicini ili fudbalerovi. Podseećanja radi Jelena i Duško su pre par meseci odlučili da se razvezd, a javnost je ostala u šo ku , ali ipak postavlja se pitanje da li je to bio marketing , jer razvod još nije završen. 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here