Pjevačica Katarina Živković već duže vrijeme odlučuje zadržati potpunu privatnost kada je u pitanju njen osobni život. To uključuje njen emotivni status, zbog čega nije jasno da li je trenutno sama ili u romantičnoj vezi. Međutim, postojalo je vrijeme kada pjevačica nije bila tako tajanstvena. Prije otprilike 15 godina bilo je općenito poznato da je bila duboko zaljubljena u Baneta Jankovića, koji je imao značajno mjesto u njenom ljubavnom životu.

Ukoliko vam lik Bane nije poznat, on se ranije bavio modelingom. U tom periodu su se upoznali u rijaliti programu 2010. godine. Njihova veza je procvjetala tokom emisije i trajala do 2014. godine. Veza između njih je privukla veliku pažnju i izazvala debatu. Lokalni mediji su detaljno pratili ovu priču u početnim fazama, ali je s vremenom intenzitet emocija opao i svaka strana je krenula svojim putem.

Dok je Katarina posvetila svoje vrijeme i energiju svom profesionalnom radu, njen bivši partner Bane je upoznao ljubav svog života, Mirjanu. Dvije godine nakon razvoda, oni su učvrstili svoju ljubav vjenčanjem, a 2017. su dobili kćerku Melinu. Bane je pronašao pravu sreću uz Mirjanu, a njihova ljubav je ostala čvrsta i nije podlegla nikakvim iskušenjima. Zajedno su izgradili miran i skladan porodični život, odgajajući svoju djecu s ljubavlju i pažnjom.

Unatoč lažnim tvrdnjama zlonamjernih pojedinaca da je Bane jako patio nakon veze s Katarinom, on je našao utjehu i zadovoljstvo u zagrljaju Mirjane. Otišao je toliko daleko da se oženio drugom ženom i dobio dijete, ali se i dalje prisjeća svoje bivše supruge. Problemi i napetosti u vezi s Katarinom su bili toliko veliki da je Bane čak doživio gubitak kose, što je otkrila osoba bliska Jankoviću prije nekoliko godina. Isti izvor je dao sljedeću izjavu o njegovoj povezanosti s pjevačicom: “Bane je rekao da mu je interes za medije s vremenom splasnuo jer se fokusirao na svoju obitelj. Iako je to nekada smatrao intrigantnim, njegovi prioriteti su se od tada promijenili. On ima pozitivno mišljenje o Katarini s kojom održava dobre odnose. U stvari, ponekad se sretnu u klubovima u kojima ona nastupa. Bane ju je čak upoznao sa svojom suprugom.” – izjavio je izvor.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here