Poznata manekenka Sofija Milošević privukla je pažnju svih prisutnih na premijeri filma “Barbi” u Ada Mall-u svojim spektakularnim izgledom. Njena pojava u roze haljini upotpunjenoj rukavicama i prelepim plavim repom kose odmah je asocirala na čuvenu Barbi lutku, kao da je oživela i došla u svom roze kabrioletu.Sofija je izgledala bezvremeno lepo i nežno, a njeni očaravajući atributi su je učinili zvezdom večeri. Fotografi su jedva čekali da zabeleže ovaj neobičan trenutak, dok su se mnogi prisutni divili njenom izgledu.

Tom prilikom, Sofija je otkrila da je kao devojčica obožavala igrati se sa Barbikama, te da su one bile njeni omiljeni igračke. Ova nostalgija iz detinjstva probudila je posebnu emotivnu vezu prema ovim lutkama. Izrazila je želju da, kada postane majka, ima ćerku koja će naslediti njen ljubav prema ovim ikoničkim igračkama.

Njen izgled i iskrena emocija prema Barbikama sigurno će razveseliti mnoge obožavatelje. Sofija Milošević, uvek elegantna i samouverena, ostavila je neizbrisiv utisak na ovom događaju, a njen entuzijazam prema ovim klasičnim igračkama dodatno je približio njenu ljubav prema svetu mode i lepote.Sofija Milošević, pored svoje uspješne manekenske karijere, također je poznata po svojoj angažiranosti u humanitarnim akcijama i podršci različitim dobrotvornim organizacijama. Ona je aktivno uključena u projekte koji se bave zaštitom djece, podrškom ženama i promoviranjem obrazovanja.

Sofija je istaknuta kao ambasadorica UNICEF-a i redovito koristi svoj utjecaj i popularnost kako bi skrenula pozornost na važne društvene teme. Kroz svoj rad, ona promoviše važnost obrazovanja i jednakih mogućnosti za sve mlade ljude, posebno za djevojčice.Pored toga, Sofija se također zalaže za zaštitu životne sredine i održivi razvoj. Svesna je važnosti očuvanja prirodnih resursa i aktivno podržava inicijative koje promovišu ekološku svest.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here