Anđelka Prpić je posljednjih mjeseci veoma popularna u medijima , i stalno se pisalo o njenoj trudnoći kao i novom emotivnom partneru. Naime , poznato je da se Anđelka razvela od svog supruga , a ono što j javnost zaintrigiralo je činjenica da je ona u emoivnoj vezi sa nekadašnjim najboljim prijateljem svoga muža . Anđelka je prvobitno pokušavala svoju trudnoću da sakrije , a kada je stomak postao toliko vidljiv da više nije imala šanse da sakrije ona je otkrila da je trudna i ko je otac djeteta.

 

 

Glumica se prošle sedmice porodila , i na svijet je donijela kćerkicu kojoj je gumica dala neobično ime Čarna. Nedavno e na Instagramu objavila svoju prvu fotografiju nakon trudnoće, te otkrila u kojem se to društvu sada nalazi . Kao što je bilo i očekivano , nakon toliko iscrpnih mjeseci i brojnih medijskih naslova koji su ispratili dešavanja u njenom životu , glumica je odlučila malo predahnuti i opustiti se u jednom kafiću sa svojom veoma dobrom i dugogodišnjom prijateljicom Anjom Mandić.

 

 

Anđelka je objavila otografiju na kooj je pila vino , te kao opis stavila “Mlada i luda”, što je mnoge nasmijala. Anđelka je sa svojim partnerom Markom Žugćem proslavila dolazak svog prvog zajedničkog djeteta , jer poznato je da Anđelka iz prvog braka ima sina Jakšu .Iako se nagađalo da Anđelka nosi dječaka , ipak je na svijet došla djevojčica Čarna , koja je postala smisao njihovog život. U središtu pažnje ranije našao se i Anđelkin otac , koji je jednom prilikom gostovao u emisiji “Metar mog sela” , a tada je ponovio podršku njezinom novom partneru.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here