Ognjen Amidžić je jedan od najpoznatijih voditelja na našim prostorima. Njegova emisija AmiG Show se već decenijama prikazuje na TV Pink , u kojoj Ognjen ugosti brojne poznate ličnoszti sa domaće estrade. Javnost je bila iznenađena kada je procurila vijest da se Ognjen i njegova supruga anijela Dimitrovski razvode. Mnogi su ih smatrali za jednog od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni . Par ima i sina Matiju , koji je pametan mali dječak , i razvod roditelja je prihvatio na najbolji mogući način.

 

 

Danijela i Ognjen su za javnost saopštili ako će nakon razvoda ostati prijatelji , prvenstveno zbog svog djeteta. Prije mjesec dana se saznalo da je Ognjen u emotivnoj vezi sa dosta mlađom kolegicom Minom Naumović , koja u njegovoj emisiji ima svoj segment pod nazivom Pazi Mina , u kojem gostima postavlja škakljiva pitanja. Odmah su procurile špekulacije kako je upravo Mina razlog razvoda Ognjena i Danijele.

 

 

Svoju vezu su u početku krili , a onda su odlučili da priznaju , jer su ih stalno viđali zajedno, idu na putovanja , a kako kažu Ognjenove komšije , Mina već godinu dana živi u njegovom stanu . Mina je veoma sktivna na društvenim mrežama i često objavljuje njihove zajedničke fotografije , a nedavno je objavila sliku svoje majke kojoj je tom prilikom čestitala rođendan. Minini fanovi su mogli zaključiti da Mina liči na majku . Njena majka je Zora Naumović i po struci je ljekar , a završila je medicinski fakultet u Novom Sadu , sa prosjekom ocjena 9.66, te je bila jedan od najboljih studenata. SPecijalizaciju interne medicine je završila u Beogradu , sa prosječnom ocjenom 10.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here