Poznata folk pjevačica Vesna Zmianac je vrlo popularna , i kroz svoju bogatu karijeru stekla je veliko priznanje . Vesna je snimila veliki broj hitova koji se i danas rado slušaju i pjevaju . Njen privatni život je godinama pod lupom medija , a kako je poznato njenim stopama je krenula i njena kćerka Niklija koja je ostvarila uspješnu karijeru na muzičkoj sceni.

 

 

Naime , poznato je da je Vesna nedavno imala operaciju ugrađivanja bajpasa , a nakon operacije Vesna se držala po strani , te mediji nisu mogli nikako da je uhvate . Nedavno se pojavila u javnosti , jer se sada može reći da se nakon operacije potpuno oporavila. Vesna je odlučila da vrijeme nakon operacije provodi u svojoj vikendici na Bukulji , a uskoro počinje i sa ponovnim nastupima.

 

 

Naime , nakon duže pauz pjevačica je nastupila pred bugarskom publiko . Njenu kosu je pažljivo njegovao i stilizirao njen frizer , koji je prvi put pokazao Vesnin nevjerovatan izgled nakon tromjesečne pauze . Vesna nastavlja tao gdje je stala , a to dokazuje i širok osijeh koji krasi njeo lice na nekim od posljednjih fotografija .

Vesna je u svom obraćanju kratko napomenula da joj je Boris njen frizer bliska osoba koja joj pomaže u svemu ali nije željela da komentariše svoje zdravstveno stanje. Nakon nastupa u Bugarskoj , Vesna je trebala da ode na odmor u Atenu , gdje njen dolazak željno iščekuje kći Nikolija sa ostatkom porodice .Nedavno su se pojavile glasine da se u braku Nikolije i Relje pojavile nesuglasice , međutim par je o ovim zajedničkim odmorom demantovao, i vidi se da su sretna porodica.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here