U nastavku današnjeg članka dotaći ćemo se jednog popularnog para , a koji je dugi niz godina tema brojnih medija . Naime , reč je o Jovani i Željku Joksimovviću , a koji su svoj brak krunisali sa dve ćerke , blizankinje Srna i Ana , a koje zahvaljujući bezbrižnim roditeljima vode ispunjen život pažnjom i ljubavlju , a dok su sa druge strane njihovi roditelji odlučili da nećće da ih eksponiraju u javnost . Naime , kada su svoja srca poklonili sinu Kosti , radost je bila neizmerna , ali onda su na svet došle blizankinje koje su sve npodigne na veći nivo , te je ljubav supružnika svakim danom je sve jača jer porodični dom ispunjen je dečijom grajom.

Dakle , devojčice su pre par dana proslavile peti rođendan , a u domu Joksimovića unele su radost, smeh i zabavu, a posebno su očarale svog starijeg brata Kostu. Ipak i pored vrtoglave slave roditelja kao i velikog interesovanja medija za njihov privatni život, Željko i Jovana čvrsti su u odluci da svoju decu poštede budnog oka javnosti.

Svakako je nepoznato na koji način su ove devojčice proslavile svoj rođendan , ali se predpostavlja da su im roditelji kao i ranijih godina ugostili prijatelje u dvorištu porodične kuće , te priredili bajkovitu zbavu o kojoj svako dete mašta. Njih dve svakako odrastaju dalje od očiju javnosti , te uživaju u bezbrižnom detnjstvu i ljubavi koju im cela porodica poklanja. Vša mišljenja ostavite u komentar. 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here