Srpska pjevačica Jovana Cvetković Pajić , je bila udata za Saleta iz benda Tropico , a njih dvoje imaju i dvoje djece , te su smatrani jednim od najskladnijih parova na domaćoj estradnoj sceni . Naime , par je prošle godine objavio da se razvodi , a javnost je bila šokirana ovom viješću , jer se nisu tome nadali od njih.

 

 

Naime , mediji su počeli da pišu razne špekulacije , vezane za njihov razvod , od kojih su bile i nebulozne , kao ona da je Marija Šerifović glavni razlog za razvod , jer je ona velika prijateljica Jovane , te se često druže i izlaze u provode , kao i na odmore idu zajedno. Naime , Jovana je javnosti postala poznata , kada se u muzičkom takmičenu Zvezde Granda predstavila , i tada je osvojila peto mjesto , a nakon toga je nastavila da gradi svoju muzičku karijeru.

 

 

Jovana je bila učesnik rijalitija Farma , i to ubrzo nakon što je započela svoju ljubavnu vezu sa Aleksandrom Cvetkovićem Saletom . Njih dvoje su prije ljubavne veze bili dobri prijatelji , a onda su njihova osjećanja prerasla u nešto više. U to vrijeme mediji su pisali da je Jovana bila u vezi i sa Miletom Matkoviće , što je pjevačica oštro negirala. Jovana koja je majka dvie kćerke Helene i Đine , nedavno je na svom Instagram profilu objavila fotografiju iz svog dejetinstva , koja je nastala na početku školske godine , jer se jasno vidi kako je Jovana pocrnila na ljetovanju. Njenim fanovima se posebno dopalo što je Jovana tagovala svoju rijateljicu , sa slike , što znači da se sa radošću sjeća ovog perioda , te da se još uvijek druži sa drugaricom sa slike.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here