Kada je reč o svadbama , sezona širom Srbije i dalje traje , a na jugu Srbije prošlog vikenda je došlo do pravog haosa na jednom slavlju , a kada su mladenci krenuli po mladu. Tako je jedna žena , koja je komšinicca novopečenog para prisustvovala veselju , pa je ispričala šta je se to dešavalo pre dolaska u restoran , a cela zbrka i haos je nastao zbog trubača.

– Svadba je trebala da bude u jednom restoranu u Leskovcu. Mladoženja je iz Leskovca, a mlada iz Donjeg Trnjana. Ranom zorom mladoženjini svatovi su se okupili u njegovoj kući i sa kumom i starim svatom krenuli put Trnjana – priča nam komšinica i dodaje: – Tu su bili i trubači kojima je tačno rečeno gde mlada živi. Tamo su trebali da idu svojim prevozom. Lično sam čula da ih je mladoženjin otac više puta pitao da li znaju gde se nalazi to mesto i odgovorili su da znaju. Koliko sam videla nisu išli u koloni sa svatovima, nego su krenuli nešto kasnije.Ona navodi i da je bio dogovor da se kod mlade stigne u podne, tačnije u 12 sati.

– Moja ćerka je bila najbolja drugarica mladi, pa je bila kod nje kući. Mlada je bila spremna na vreme, svatovi takođe. Nestrpljivo su čekali mladoženju uz veselu muziku. Fotograf je stigao, slikao celu porodicu, a mladu najviše. Bila joj je najveća želja da se fotografiše u venčanici. Vreme je odmicalo, a svatova nema… Ostatak teksta ovde. 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here