Popularna pjevačica Nataša Bekvalac je javnosti priznala da je ona jako vezana za porodicu . Naie , Nataša e tako svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram posebno raznježila potresnom objavom , te niko nije mogao ostati imun na njezine riječi.

 

 

Nataša je na svom Instagram profilu , svojevremeno objavila fotografiju na kojoj ona grli svoje roditelje , Miru i Dragoljuba kao i sestre Kristinu i Draganu . Ona se tim povodom odlučila osvrnuti na nedavne slučajeve nasilja koje su uzdrmale našu zemlju ali i region . Nataša se potrudila da svojim pratiocima pošalje snažnu i emotivnu poruku.

 

 

– Jako sam potresena ovih dana . Grlim i ljubim svoju djecu jače nego ikada. Nisam mogla da pogledam snimak prebijanja djevojčice na teniskom terenu , vrištala sam . Danas sam kod mame i tate sa djecom shvatila sam da ih dugo nisam vidjela , a uvijek imam nešto preče , a ništa nije preče od porodice. Nekako sam posije svega ovih dana imala potrebu da odem kući kod mame i tate i da ih zagrlim . Molim vas prijavite , molim vas ne ćutite , molim vas ne dozvolite da se dešava pored vas , a da to nije vaš problem . Niko nije slobodan ako svi nismo slobodni , niko nije zaštićen ako svi nismo zaštićeni . Rijetko objavljujem slike mame i tate jer oni ne vole , sada objavljujem jer ja volim. Mama i tata, Kiko i Gaga. – Napisala je pjevačica u svojoj objavi , na Instagramu.

Podsjećanja radi , poznato je da je Nataša ivšeg supruga prijavila za nasilje i fizičko zlostavljanje , i ona je svakako osoba koja ne želi da zažmiri pred tako nečim strašnim.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here