Halid Muslimović j poznati bosanskohercegovački pjevač , koji e nedavno primio odluku od okružnog suda u Prijedoru , u kojoj se odbija njegova uložena žalba. Naime , kako je poznato Halid je dužan bivšoj ljubavnici isplatiti 67.000 eura . Naime , kako je svoevremeno pisalo u medijima , Halid je napao fizički svoju bivšu ljubavnicu Sonju Bašić , a ona ga je tužila , i donesena je prvostepena presuda da joj pjevač isplati odštetu.

 

 

Kako su tada mediji izvjestili , Sonja je bila u ljubavnoj vezi sa pjevačem Halidom Muslimovićem , koji je imao tada ekonomsih problema , pa mu je Sonja više puta slala pozamašne pare utem mobilnih aplikacija. Nakon nekog vremena zatražila je od pjevača da joj vrati dug što joj je prvobitno odugovlačio . Jednom prilikom Sonja je boravila u Banja Luci i tada je došlo do fizičkog napada. Pjevač je nasrnuo na nju i tom prilikom je zadobila tjelesne potvrde.

 

 

Sonja je tom prilikom pjevača tužila nakon čega je na optužnicu dodala i novac koji mu je pozajmila.. Sonja je sa fotografijama pokrijepila sve dokaze ,. Njena prva tužba je usvojena i pjevač e osuđen na godinu dana uslovne kazne , a povodom druge tužbe koja je usojena , pjevač je dužan da Sonji isplati 67.000 eura , te je dužan pokriti i sve sudske troškove u iznosu od 4000 eura. Sonja je izjaila da je pravda spora ali je ima , te poručila pjevaču da spremi ključeve od kuće jer to je sledeće što će uraditi. Oduzet će mu i kuću.Sonja je rekla da Halid iskorištava žene. Njoj je dužan oko 80 hiljada eura , a koliko je drugima to niko ne zna. Istakla je da Halidu prolazi manipulacija.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here