Ruška Jakić je jedna od onih javnih ličnosti za koje postoje jako mali broj onih koji ih ne znaju . Naime , ona je dugi niz godina vodila jednu jako poznatu i popularnu emisiju “Ljubav i moda ” , te je svim apoznata kao žena koja ima jako mnogo samopouzdanja u sebe , kao i da je spremna d auvek ruši sve predrasude , te će njena rečenica Dobro jutro lepotice , večno da se pamti..

Ekscentričnim izgledom i izjavama kupila je domaću javnost, a njen buran život nije prošao nezapaženo.Naime ,ona je se udavala tri puta , a iz braka sa Laletom dobila je ćerku Anu , a koja se jako retko pojavljuje u javnosti , a ponajviše jer živi u Italiji , te ima licenciranu firmu za lajfkoučing , te drži redovno seminare i treninge , a na njenom instagram nalogu se mogu pronaći samo ovakve stvari. ako smo već istakli Ruška je se udavala tri puta , a njen prvi brak je bio sa jednim glumcem : „On je poslao jednog svog druga da mi kaže da on hoće da se upozna sa mnom. I ja ga pitam: ‘Što se ne upozna?’. Tako smo se upoznali, to je bila velika ljubav, pisao mi je po pet pisama dnevno. Zabavljali smo se pet punih godina, a u braku smo proveli nešto više od godinu dana“, dodala je voditeljka.

„Čak sam išla i u njegovo selo Dupilo da me, posle venčanja, upozna sa svoje tri tetke, koje su još uvek bile nevine. Pita ih on tad: ‘Kako vam se dopada moja Ruška?’. A one mu odgovore: ‘Mogao si da oženiš neku poštenu devojku, a ne k***u’. Posle smo išli u Ulcinj, na grob njegovog oca, da se zakunemo da ćemo se voleti dok nas smrt ne rastavi. Ništa mi nije bilo važno osim ljubavi, onog trenutka kada bi ljubav prestala rastajali bi se. Tako je bilo sa Dejanom, ali i sa narednim muževima“, zaključila je Ruška tada, prenosi pomenuti medij.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here