Reklama koju je gospodin pjevač postavio na banderu u Beogradu izazvala je veliku pažnju u Srbiji. Na oglasu je prikazana crno-bijela fotografija gospodina, a tekst opisa oglasnog postera navodi da on traži ženu za brak do 60. godine. U jutarnjem programu TV Prva, Živko je objasnio svoju nekonvencionalnu odluku. Ističe da se aktivno ne trudi za nekim, jer već ima interesantne dame koje su se javile, uglavnom iz Beograda. Kada su ga upitali što nudi ženama i zašto bi se trebale javiti na njegov oglas, Živko jednostavno kaže da je to izraz njegove dobrote.

On izražava želju da žene dođu do njega, a ako ne uspiju, otvoren je za mogućnost da živi s njima bez ikakvih problema. Na pitanje koje bi pjesme pjevao svojoj budućoj supruzi, spontano otpjeva stihove pjesme “Siromah sam, ja sam siromah, ali volim živjeti”. Oglasi koji se pojavljuju u jugoistočnoj Srbiji često su neobični i smiješni.

Mogu se naći oglasi za prodaju nekonvencionalnih predmeta poput užeta za vješanje ili čak cijelog vodopada na Staroj planini. Slično tome, u Bugarskoj je jedan lokalni portal za oglašavanje ponudio prodaju cijelog sela.

Na popularnoj web stranici Kupujemprodajem.com, jedan oglas je privukao pažnju mnogih. Prodavač iz Beograda, Branislav Božanović, duhovito je ponudio uže za vješanje po cijeni od 100 eura. Visoku cijenu objašnjava na šaljiv način tvrdnjom da oni koji kupe uže ionako neće imati koristi od tog novca. U oglasu je navedeno da je uže čvrsto i može izdržati do 80 kilograma. Podsjeća na prethodni oglas koji se pojavio nekoliko mjeseci ranije, u kojem je vlasnik prodavao imanje s prekrasnim srpskim vodopadom poznatim kao “Tupavica” na Staroj planini.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here