Koko Ti Ostin, sa svojim zapaženim oblinama i kontroverznim pristupom vaspitanju svoje ćerke, neizostavno privlači pažnju javnosti. Iako je na početku svoje karijere bila poznata kao “zečica” u legendarnoj Plejboj vili Hjua Hefnera, gde je prisustvovala čuvenim žurkama koje su okupljale mnoge poznate ličnosti, Koko se kasnije usmerila ka Holivudu i postala sinonim za kontroverzni imidž. Pravo ime ove intrigantne ličnosti jeste Nikol Natali Ostin, a rođena je 17. marta 1979. godine u porodici sa glumačkim korenama u Kaliforniji. Njena srpska povezanost, kroz roditelje majke, dodatno je aspekt koji ona s ponosom ističe. Udala se za repera Ajs Tija 2005. godine, čime su počele da se šire priče o njenoj nesvakidašnjoj pojavi. Par je blagosloven sa ćerkom Šanel Nikol.

Međutim, ono što izaziva mnogo više od samih oblika Koko Ti Ostina jeste način na koji ona i njen suprug vaspitavaju svoju ćerku. Njihovi postupci su često bili na meti žestokih osuda i prašine medija. Posebno su izazvali zgražavanje javnosti kada su otkrili da je Koko svoju ćerku kupala u sudoperi i da ju je dojila čak i kad je već prešla petu godinu života. Ova odluka je naišla na osudu mnogih, ali je Koko svoj postupak obrazložila rečima da ne želi da uskraćuje ćerki ono što želi, bez obzira na društvene norme koje sugeriraju drugačije.

Njene izjave dodatno su podgrejale polemike. Izjavila je da njena ćerka, Šanel, i dalje voli da sisa, iako u toj dobi većina dece prelazi na čvrstu hranu. Ova izjava je izazvala čuđenje i pitanja o granicama roditeljskog pristupa. Pored toga, naišla je na ogromno neodobravanje kada je na društvenim mrežama objavila video u kojem mala Šanel svomj baki pokazuje kako da “tverkuje”, čime je dodatno podgrejala već ionako kontroverzno mišljenje o svom načinu vaspitanja.

Koko i Ajs ističu da podržavaju svoju ćerku na njenom putu, čak i kad su njeni postupci nekonvencionalni. Ajs Ti je rekao da su se odlučili da ćerki omoguće prisustvo na društvenim mrežama kako bi pratila njen rast i razvoj, što dodatno doprinosi drugačijem pristupu roditeljstvu od uobičajenih normi. I dok Koko Ti Ostin i dalje intrigira javnost svojim izgledom i postupcima, očigledno je da je njeno roditeljstvo i način na koji iznosi svoje stavove o njemu, tema koja izaziva burne reakcije i širenje različitih mišljenja među medijima i javnošću.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here