Nedavni ispraćaj na Gradskom groblju u Čačku izazvao je nevjerojatnu pažnju lokalnog stanovništva i cijele Srbije. Na sprovodu su se pojavile sve tri supruge pokojnika – jedna trenutna i dvije bivše, što je izazvalo iznenađenje i zaprepaštenje među prisutnima. Izvještaji sugeriraju da su supruge međusobno pružale podršku, držeći se za ruke i tješeći se, osobito kada bi jedna od njih proplakala. Ova emotivna scena nije prošla nezapaženo, a priča je brzo počela kružiti među rođacima, prijateljima i širem zajednicom.

Jedan od rođaka je iznio svoje iskustvo i izjavio da teško vjeruje u takvu situaciju da nije osobno svjedočio tome i dobio informacije od pouzdanih izvora. Ostali prisutni su također iznenađeni ovom neobičnom situacijom. “Teško je vjerovati kakva je osoba on zaista bio”, rekli su. “Okupio je svoje tri žene, zajedno sa svojom djecom, da se oproste od njega. Nevjerojatno je da su sve tri žene, svaka sa svojom jedinstvenom osobnošću, oplakivale njegov gubitak.

Njihovo jedinstvo je očito, a njihove razlike su se izgubile u trenutku tuge. Iznenadili su nas i time što su zajedno pokrile sve troškove sprovoda. Iako nije jasno kako su podijelile troškove, sve tri supruge su se složile da će podmiriti dug i oko toga su se jednoglasno dogovorile.”

Ostaje nejasno kako su supruge podijelile troškove, ali izvještaji sugeriraju da su zajedno posjetile groblje nakon sprovoda. Trenutno se pripremaju za sedmodnevni parastos, a nedavno izvješće navodi da nisu mogle postići dogovor oko toga čije će ime biti prvo navedeno uz imena njihove troje djece na smrtovnici. Na kraju su odlučile da neće navesti niti jedno od njihovih imena, već samo će djeca biti navedena kao članovi ožalošćene obitelji. Ova nevjerojatna situacija izaziva pitanja i iznenađenje među ljudima koji su čuli za nju.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here