Duško Tošić, poznat kao vrhunski nogometaš, potječe iz skromnog okruženja sela Orlovat pored Zrenjanina, gdje i danas živi njegova majka Nikoleta. Iako je Duško stekao slavu, bogatstvo i ugled u svijetu nogometa, njegova majka ostala je vjerna svom selu i rijetko napušta svoje mjesto. Iako je za nju većinom karakteristično da izbjegava medijsku pažnju, ponekad je viđena u javnosti u pratnji svog sina Duška, uglavnom na raznim događajima ili prilikama koje uključuju njegovu prisutnost.

Majka Duška Tošića, Nikoleta, nije osoba koja se javno oglašava za medije, ali je česta tema interesovanja medija i javnosti zbog bliskog odnosa sa poznatom pjevačicom Jelenom Karleušom, koja je udata za Duška. Iako je skromna i povučena žena, zna se da je Duškova majka njegova prva i najveća ljubav. Uprkos slavi i bogatstvu svog sina, Nikoleta je ostala vjerna životu na selu gdje je živjela sa svojom obitelji. Iako je život njenog sina puno drugačiji, ona je uvijek bila ponosna na njegove uspjehe.

Iako javnost nije upoznata s njenim stavom prema medijskim naslovima o Jeleni i Dušku, zna se da Nikoleta njeguje snažan odnos sa svojim sinom i cijeni svoj mir i privatnost. Odrasla u selu i sada živeći tamo, ona je poznata kao skromna i povučena osoba koja više cijeni obiteljsku vezu nego slavu i pažnju medija.

Jelena Karleuša, kao supruga Duška Tošića, također cijeni i poštuje odnos između Duška i njegove majke. Iako je poznata pjevačica i javna ličnost, pružila je podršku i bliskost Nikoleti u teškim trenucima, poput gubitka njenog supruga i Jeleninog tasta Milorada. To je pokazatelj koliko Jelena drži do svoje porodice i koliko je privržena Dušku i njegovim najbližima. Nikoleta Tošić, majka i prva ljubav Duška Tošića, ostaje suzdržana i povučena figura u medijima, ali njen utjecaj i ljubav prema svom sinu ostaju duboko usađeni u Duškovom srcu. Bez obzira na sve promjene koje su donijeli slava i uspjeh, ona je ostala snažna podrška i nezamjenjivi oslonac u životu ovog vrhunskog sportaša.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here