Tragična vijest o smrti poznatog srpskog stilista i kreatora Saše Vidića izazvala je šok i tugu u javnosti širom regije. Saša Vidić preminuo je u dobi od 52 godine, a njegov odlazak ostavio je prazninu u modnoj industriji i među brojnim poznatim osobama s kojima je surađivao i održavao prijateljstva. Saša Vidić bio je poznat po svom oštrom jeziku i stavovima te je često bio kontroverzna figura na javnoj sceni. Tokom petnaestak godina, bio je nerazdvojan od najveće estradne umjetnice na ovim prostorima, Cece Ražnatović, s kojom je imao dugogodišnje prijateljstvo i suradnju. Međutim, prije nekoliko godina, njihovo prijateljstvo je prekinuto nakon teške svađe na proslavi Vidićevog rođendana 2018. godine.

Svađa je navodno izbila zbog Sašinog oštroumnog jezika i kritičnih stavova prema Cecinim prijateljima, što je Ceca shvatila kao napad na sebe. Unatoč pokušajima pomirenja, Vidić je odbio tu mogućnost, što je dodatno produbilo razdor između njih. Ceca je nakon toga samo jednom prokomentirala situaciju, izbjegavajući da blati Vidića i njihovo dugogodišnje prijateljstvo.

Unatoč kontroverzama, Saša Vidić je ostavio dubok trag u modnom svijetu, a njegov odlazak ostavlja prazninu među mnogim prijateljima, suradnicima i poštovateljima njegovog rada. Javnost i dalje šalje svoje izraze sućuti obitelji i prijateljima, a njegovo naslijeđe će ostati živo u svijetu mode i umjetnosti.

Saša Vidić bio je bez sumnje jedan od najpoznatijih domaćih modnih kreatora, čiji su rad i talenat dosegnuli visoke razine prepoznatljivosti kako u Srbiji, tako i u regiji. Rođen 1969. godine u Beogradu, Vidić je već u mladim godinama pokazivao interes za modu i estetiku. Njegov kreativni put započeo je studijem na Tehnološkom fakultetu, ali je vrlo brzo shvatio da je njegova prava strast modni dizajn. Nakon što je napustio studij, Vidić je krenuo putem koji ga je doveo do statusa jednog od najcjenjenijih kreatora na domaćoj modnoj sceni. Svoj prepoznatljiv stil razvijao je kroz godine, a postao je poznat po hrabrim i inovativnim kreacijama koje su odražavale njegovu jedinstvenu viziju mode. Njegove kolekcije isticali su se po originalnosti, nekonvencionalnosti i sofisticiranosti, što ga je odvojilo od ostalih dizajnera na domaćem tržištu.

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here