Na našim prostorima , već decenijama unazad , pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović , je na samom vrhu kada je u pitanju njena karijera. O njenoj uspješnoj karijeri , je suvišno bilo šta pisati , jer mnogi nisu imali sreću kao što je ona , a u tome joj je najbolje pomagao njen suprug Željko , koji je imao razna poznastva pa su se njene pjesme vrtile na radiju. Svi već znaju o ljubavnoj priči srpske majke Cece Ražnatović i Bogdana Srejovića , koji je tad bio sedam godina mlađi od Cece , i nije bio poznat javnosti. Njihova veza je počela prije dvije godine , kada su se njih dvoje slučajno sreli na rođendanu kod zajedničkih prijatelja , razmijenili brojeve telefona koji je sve započeo.

 

 

Naime , njihova veza je djelovala kao velika i iskrena ljubav. Međutim , ljubav nije dugo trajala , a koji je razlog prekidu veze , nisu ni jedno htjeli da komentarišu , nego je Ceca napisala na Instagram profilu da je ljubav upravo umrla , i to je bilo to vezano za temu njihove veze. Naime , Bogdan je tokom zimskog raspusta bio na Zlatiboru sa kćerkom. Bogdan se posljednjih mjeseci druži sa popularno srpskom TV voditeljicom Katom , a Lina Šišmanović mu je veoma bliska.

 

 

S druge strane , Ceca je nakon njihove veze viđena sa nekim muškarcem , ali ništa konkretno. Ceca se trenutno posvetila svojoj poroici , djeci i unucima , a poznato je da se njen snaha Bogdana , porodila po drugi put , i da je rodila još jednog sina Krstana. Naime , maleni dječak se rodio baš na rođenfdan njegovog djeda Željka Ražnatovića, te je tako barem na kratko osvježio uspomenu na djeda.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here