U nastavku današnjeg članka dotaći ćemo se našeg glumačkog dela estradne scene , a govorit ćemo o jednom od najpoznatijih glumaca sa naših prostora ,a to je zasigurno Slobodan Ćustić . Naime , on je u popularnoj seriji Igra sudbine tumačio lika Vukašina , te ga je publika prosto obožavala . Naime , svaki njegov korak je pomno ispraćen , pa čak i ono što je pokušavao sam od sebe da sakrije – Naime , kada je reč o njegovom privatnom životu , on je nekoliko godina u braku sa Jelenom , te se podržavaju i vole i imaju predivan brak.

Za one koji ne znaju ovo je njegov drugi brak , a u kojem je dobio četvero dece , te je pre njega dobio dva sina Nikolu i Ljubomira . Naime , iako je razlika među njima 23 godine , to ipak nije uticalo na njihov odnos i brak , pa su danas sretni , te imaju i porodicu .Jednom prilikom oni su za domaće medije govorili o svom odnosu pa je tako Jelena kratko rekla sljedeće:

“Znala sam sve i pre nego što smo se sreli. Neobjašnjivo je. Susret je to samo potvrdio. Osećaj je bio kao da se već dugo poznajemo”, a Nikola je na to dodao: “U tome su me sprečile moje godine. Tada sam bio nešto stariji od Jelene pa sam drugačije sve to gledao… a nisam razmišljao o braku, nikada.Ljubav je najvažnija i ljubav je pitanje odluke, neće sama od sebe da opstane. Ljubav je bokor ruža, ako se redovno i sa pažnjom održava, živeće”, rekao je on. Osttaak ovde

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here