Aleksandra Nikolić, pobednica “Zadruge 6”, dala je ekskluzivni intervju pred našim kamerama odmah nakon proglašenja. Opisala je svoje preplavljenje emocijama i sreću koju je osetila. Izrazila je zahvalnost narodu koji ju je podržao uprkos raznim osporavanjima. Takođe je pomenula mogućnost svadbe sa Filipom i naglasila da će se dogovoriti o detaljima. Tokom intervjua, Aleksandra je spomenula svoju majku Slovenku i bivšeg dečka Dejana Dragojevića, pobednika prethodne sezone “Zadruge”.

Istakla je svoju iskrenost i transparentnost tokom takmičenja. Kada je reč o mami i Filipu, Aleksandra je razumela zašto je majka bila uzdržana u komentarisanju njene veze sa Filipom, ali je naglasila da će imati vremena da razgovaraju o tome. Takođe, nije se plašila susreta sa Dejanom i istakla je da je krenula svojim putem, želeći mu sreću. Sve što je imala s njim pamti kao dobro i ističe da će ga pamtiti kao dobrog čovjeka.

Aleksandra je saznala da je Filip Car video snimak na kojem razmenjuje nežnosti sa Zvezdanom Slavnićem, ali je ostala mirna i rekla da mu je sve to već ispričala. Planira da uloži nagradu na koristan način i pomenula je da će se baviti TikTok platformom kako bi zarađivala.Takođe je izrazila pozitivno mišljenje o Ani Ćurčić i najavila svoj poset rodnom mestu njenog dečka u Crikvenici.

” Sada o Ani mislim sve najbolje. Ovo je jedan prelep trenutak, sve najbolje o njoj. U Crikvenicu idem uskoro, čim završim obaveze u Beogradu. Biće i upoznavanja porodica, desiće se sve vremenom” – navela je Aleksandra.Ana Ćurčić je zauzela drugo mesto u superfinalu, dok je treće mesto pripalo Bilalu Brajloviću. Celi intervju možete pogledati u priloženom videu na početku teksta.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here