Poznata pjevačica Goca Božinovska je u svojoj mladosti imala veoma buran ljubavni život i nekoliko puta se udavala. Goca iz prvog braka ima kćerku Jelenu Vučković , koja je krenula njenim stopama te je zaplovila u estradne vode . O njenom sinu Mirku Šiljanu vrlo često pišu u medijima , jer se oženio sa Bojanom Rodić , koja je rođena sestra Bogdane Ražnatović.

 

 

Naime , poznato je da je Gocina najveća ljubav bio Mirkov otac Zoran Šiljan sa kojim je Goca ila u braku u devedesitm godinama , a tada je on bio poznat kao probleatičan momak. Iako su bili u braku i imali dvoje djece , Zoran je Gocu ipak ostavio zbog njene prijateljice. Naime , Zoran je ubijen u jednoj sačekuši na semaforu u Beogradu.

 

 

O kćerci koju je dobila sa Zoranom se malo zna , osim da je rođena samo dvadesetak dana prije njegove smrti. Njeno ime je Zorana i Gocino je najmlađe dijete . Goca je govorila kako je ponosna na nju , jer je završila fakultet kao jedna od najboljih studenata , a to je pričaa dok je bila učesnica rijalitija Farma. Goca je tada rekla kako je presretna što ima takvo dijete i kako je diplomirala sa čistom desetkom. Nije poznato čime se Zorana bavi , ali se na osnovu njene objave na Instagramu , može zaključiti da je otvorila cvjećaru ili da je počela da radi u jednoj. Naime , ona je objavila sliku jednog buketa , a u opisu je napislaa da je to prvi buket koji je ona sama napravila , pa smo tako zaključili da je riječ o cvjećari.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here