Pjevač Darko Lazić je svakako jedan od onih pjevača kojem su kada se prvi put predstavio javnosi , predviđali sjajnu karijeru . Naime , Darko se prvi put široj javnosti predstavio u muzičkom takmičenju Zvezde Granda i tada pobrao sve simpatije kako žirija tako i publike.

 

 

Darko je tada pronašao i ljubav u ovom takmičenju . Naime , on se zaljubio u Anu Sević , iako su oboje bili vrlo mladi , oni su odlučili da se vjenčaju , i u tom braku su dobili i kćerku. Nakon nekoliko goina par se razveo ,i svako krenuo svojim putem , ali su ostali u dobrim odnosima zbog kćerke.

 

 

Međutim , Darko nije dugo patio nakon razvoda pa je ubrzo našao novu djevojku Marinu , sa kojom je dobio sina , i koja je bila uz njega kada je doživio stravičnu saobraćajnu nesreću iz koje je jedva izvukao živu glavu. Nakon nesreće Darku je bila povrijeđena noga , te se nije mogao kretati ,i zbog toga je dobio i višak kilograma . Nakon oporavka od nesreće , Darko je odlučio da se riješi viška kilograma , i to pomoću operacije smanjenja želuca , te je to i uradio , uz to se pridržavao dijete i vježbao , pa je nastavio i sa nastupima i momačkim životom , pa je ostao i bez Marine , koja se vratila svojim roditeljima. Trenutno je Darko u vezi sa izvjesnom Katarinom , koja je uspjela malo da ga smiri. Nedavno je Darko išao na operaciju uklanjanja viška kože , iako je tada sve dobro prošlo , sada je došlo do komplikacija , te je ponovo hitno operisan , a to je obavjestio svoje fanove , gdje je napisao da su morali da mu očiste ranu te da ne zna koliko će ostati u bolnici.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here