U nastavku dnaašnjeg članka dotaći ćemo se glumačkog dela naše javne scene , te ćemo govoriti o Maariji Petronijević , a koja je poznata dugi niz godina javnosti , te je neko ko je oduvek krio identitet svog emotivnog partneta od očiju javnosti . Inače , ona sa njim ima i sina , a kako szanajemo reč je o humanitarcu iz Loznnice, Milinku Isakoviću , koji je IT stručnjak. Naime , ona je se proslavila u popularnoj domaćoj seriji Selo gori , a baba se češlja , pa dok je se ona trudila da u javnosti ne izlazi baš puno o njoj i njenom životu , njen suprug je odlučio da joj kontrira , te je na Instagramu objavio fotografiu sa njom.

„Konačno zajednička fotografija, bio je red posle toliko godina. Prelepi ste. Sve najlepše vam želimo u životu, divan ste par…“, samo su neki od komentara koji su se našli ispod Milinkove objave.Ako je suditi po njihovom osmehu , u odnosu im samo cvetaju ruže , a kako i ne bi, kada je Isaković javnosti postao poznat pre više od deset godina kada je u humanitarnoj akciji „Milinko vam daruje“ putovao po Srbiji i ostavio više stotina poklona na različitim lokacijama u nadi da će ih pronaći oni kojima su najpotrebniji.

Tako je on jednom prilikom ispričao da je njegova masijia zapravo želja da se skrene pažnja na normalne ljudske vrednossti u modernom dobu : – Jednog dana sam se probudio s idejom da sam dobar čovek koji je uradio nekakva dobra dela, dok već sledećeg dana pomislim da ću goreti u paklu jer prethodnog dana nisam Romu koji prosi na Brankovom mostu dao neki novac – rekao je on tada. Ostatak ovde.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here