Ana Bekuta je poznata pjevačica narodne muzike , koja iza sebe ima karijeru koja traje već skoro četiri decenije. Iako je Ana već uveliko zagazila u sedmu deceniju života , ona i dalje aktivno nastupa , te je imamo priliku gledati i kao član irija u najpoznatijem muzičkom takmičenju Zvezdama Granda.

 

 

Što se tiče privatng života Ane Bekute , poznato je da je ona devet godina bila u vezi sa poznatim političarem Milutinom Mrkonjićem Mrkom , koji je preminuo prošle godine , i to je Ani jko teško palo. Trebalo je mnogo vremena da se oporavi , i da ponovo nastavi sa svojim život , a u tome su joj najviše pomogli njeni unuci , koji je ne napuštaju ni trena , te je uspjela da se vrati svom poslu , i da nastavi sa životom.

 

 

Ana je veoma lijepa žena , iako je već u poznim godinama , ona izgleda jako dobro , te mnogi predpostavljaju da će ona i nakon Mrkine smrti naći novog životnog saptnika . Međutim , to se još nije dogodilo , i Ana čuva uspomenu na Mrku , na lijepe trenutke koje su imali , i uživali u pažnji koju dobijaju od svojih fanova i prijatelja. Ana vrlo često na svom Instagram profilu zna objaviti fotografije koje njeni pratioci radi komentaišu. Tako je nedavno objavila fotografiju na kjoj je prelijepi buket cvijeća , a koji joj je poslao poznati voditelj Mili Čoić , a u opisu fotografije Ana je stavila nekoliko emotikona srca , da bi pokazala koliko ju je ovaj gest obradovao . Voditelj je pjevačicu jako obradovao i izmamio joj osmijeh na lice , a Ana je u svojoj objavi označila njegov profil.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here