Dan nakon skandala koji se dogodio u Višnjičkoj banji između supruge Slobodana Radanovića Jelene i njenog bivšeg muža, ekipa Kurira je posetila to naselje. Pevač je trenutno van zemlje na nastupu, dok smo mi zatekli Jelenu ispred njihove kuće. Oko podneva je izašla iz kuće sa sinom kako bi ga provozala u kolicima po ulici. Ljubila je i mazila svog sina, te razgovarala s komšijama.

Nakon dvadesetak minuta, njen otac je izašao iz kuće, otvorio gepek automobila i ubacio kolica dok je Jelena držala bebu u naručju. Tada smo joj prišli, no ljubazno nam je rekla da neće davati izjave o incidentu i da je sve što je imala napisala na društvenim mrežama.Takođe smo kontaktirali Jeleninog bivšeg muža, koji je poručio da će se oglasiti nakon konsultacije sa svojim pravnim zastupnicima.

Bivši suprug i njegova partnerka došli su da preuzmu decu kako bi ih vikend proveli kod njega. Došlo je do svađe, a zatim i fizičkog kontakta s međusobnim guranjem. Radanovićka je nakon toga završila u Urgentnom centru, a potom se oglasila na društvenim mrežama tvrdeći da joj je bivši partner naneo povrede.

Prenosimo Jeleninu izjavu sa Instagrama u celosti: “Od kad sam napustila bivšeg muža, stalno sam na sudu gde on pokušava da izbegne plaćanje alimentacije. Pozivana sam u policiju zbog njegovih lažnih prijava, a i dalje moram odgovarati na pitanja u centru za socijalni rad. Čak i dok sam bila trudna, morala sam posetiti sve te institucije. Doživela sam mnogo nepotrebnog stresa. Naš sin je autističan. Jedina obaveza koju moj bivši suprug ima prema našoj deci je delom finansijska, a najviše se odnosi na lečenje. Budući da su deca tužena, ja moram da idem na sud kao njihov zastupnik. Ovo dugo traje i emotivno i finansijski je iscrpljujuće”, napisala je Jelena.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here