Vesna Zmijanac je odlučila javno odgovoriti na navode koje je iznio njen bivši suprug Miroljub Aranđelović Kemiš o razlozima kraha njihovog braka. Kemiš je optužio Vesnu za prevare i preljube kao razlog za njihovu razlaz. Vesna Zmijanac je odlučila da stane na kraj spekulacijama i dati svoj komentar na te navode. Ona je kratko izjavila da su te tvrdnje “glupost od prije 40 godina”. Također, naglasila je da se trenutno nalazi na plaži u Atini te da su joj takve priče smetaju i uznemiravaju je.

Njena izjava pokazuje da ne želi da se bavi prošlošću i da se ne želi opterećivati negativnim pričama o svom privatnom životu. Umjesto toga, fokusira se na trenutne trenutke i uživa u svom vremenu na plaži. Vesna Zmijanac je poznata srpska pjevačica koja je ostvarila uspjehe u glazbenoj karijeri. Njeno odlučno obraćanje medijima pokazuje da želi zaštititi svoj mir i privatnost te da želi okrenuti novu stranicu u svom životu.

Miroljub Aranđelović Kemiš je odmah nakon razvoda sa Vesnom Zmijanac detaljno objasnio razloge za njihov rastanak u otvorenom pismu objavljenom u jednom nedeljniku. U pismu je naveo da je njegova nova supruga trpila strašne posljedice, a opisao je i neke događaje koji su se desili tokom njihovog braka.

Kemiš je prvo spomenuo dugogodišnju saradnju s Draganom Stojkovićem Bosancem i Tahirom Turkalićem u poslu i privatnom životu. Navodi da su zajedno radili na mnogim projektima s ciljem kreiranja novog zvuka u narodnoj muzici. Kemiš je izjavio da je čak pozvao Stojkovića da svira na ploči Vesne Zmijanac, koja je tada bila njegova supruga. Međutim, kasnije je saznao da je Stojković bio u vezi s Vesnom već od oktobra te godine i nakon toga. Kemiš navodi da je saznao za Vesnine mnogobrojne avanture i da se zbog toga sporazumno rastao s njom u novembru.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here