Televizija Pink priprema se za predstojeću sezonu reality showa Zadruga pod nazivom “Zadruga 7 – Elita”, iako je prvotno najavljeno da će ovaj show biti ukinut. Za ovu novu sezonu, planiraju se značajne promjene u odnosu na prethodne, a pregovori za sudjelovanje u showu su rezervirani isključivo za pobjednike prethodnih sezona realityja poput Big Brothera, Dvora, Farme i, naravno, Zadruge.

Unatoč glasinama o mogućoj odgodi “Elite”, Pink televizija je odlučno poručila putem društvenih mreža da reality show doživljava konceptualne transformacije, a čak će i fizička lokacija, Bijela kuća u Šimanovcima, biti preuređena. Luksuzno imanje trenutno je u fazi obnove kako bi se prilagodilo zahtjevima nove sezone realityja. Iako su ranije kružile glasine o mogućim sudionicima nove sezone, produkcija nije službeno potvrdila nijedno ime i želi zadržati sve kao iznenađenje za gledatelje kada show krene. Prošla sezona “Zadruge” donijela je pobjedu Aleksandri Nikolić, dok je Ana Ćurčić osigurala drugo mjesto.

S obnovljenom lokacijom i selektivnim sudionicima, nova sezona “Zadruge 7 – Elita” obećava uzbudljive i zanimljive trenutke za obožavatelje ovog popularnog reality showa na Pink televiziji. Sve veće i veće uzbuđenje raste među obožavateljima reality showa jer svi isčekuju početak nove sezone “Zadruga 7 – Elita”. Na društvenim mrežama, forumima i grupama posvećenim ovom popularnom realityju, ljudi neprestano komentiraju i analiziraju svaku najavu, svaki trač i svaki mogući trag o sudionicima i novim konceptima showa.

Obožavatelji, poznati i kao “zadrugari”, aktivno sudjeluju u diskusijama, dijele svoje teorije i špekulacije te se slažu i razilaze oko svojih omiljenih natjecatelja. Njihova znatiželja i uzbuđenje ne znaju granice dok pokušavaju otkriti tko će biti sudionici ove sezone, kakvi će biti izazovi, tajne igre i intrige koje će se odvijati unutar Bijele kuće. Fanovi redovito prate i društvene profile potencijalnih natjecatelja, tražeći tragove koji bi im otkrili njihovu sudbinu unutar realityja. Svaka mala informacija, svaka fotografija i svaki tweet postaju predmetom pažljive analize i rasprave. Tvrtka Pink također igra tajnovitu igru, puštajući samo djeliće informacija i zagonetke koje dodatno podižu napetost među obožavateljima. Njihova marketinška strategija usredotočena je na održavanje tajnovitosti kako bi privukla što više gledatelja na premijernu epizodu i povećala gledanost tijekom cijele sezone.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here