Jedna od najpoznatijih estradnih ličnosti u Srbiji , kao i u regionu je pjevačica Marija Šerifović . Osim što je izvrsna pjevaica , Marija je za vrijeme pandemije korona virusa otvorila svoj You Tube kanal , kako bi imala dodatnu zaradu , s obzirom da tada kao i ostali pjevači nije imala nastupe.Marija na svom You Tube kanalu komentariše razne teme iz svakodnevnog života , te odgovara na postavljea pitanja svojih obožavaoca, Ovoga puta je Marija odlučila da konačno govori i o emotivnim odnosima.

 

 

Poznato je da Marija nikada nije skrivala emocije , a u posljednje vrijeme je otkrila niz nepoznatih detalja iz svog života . Samim tim je pružila svojim obožavateljima bolji uvid u njenu osobnost . Kako smo mogli zaključiti iz njenog obraćanja , Marija je izrazila averziju prema ideji braka , navodeći da je on potpuno besmislen , i da redstavlja samo obično slovo na papiru , dok je prava suština u istinskoj ljubavi koja se ne može opisati.

 

 

Mnogi se za vjenčanje odlučuu iz vjerskih razloga , te ona prema tome iznosi poštovanje i navodi da razumije jedino one koji jedva čekaju da stupe u brak sa partnerom jer smatraju da je on onaj pravi . Ipak Marija zadržava stav da je vjenčani list samo komad papira , koji ponekad može opteretiti mlai bračni par , a neminovno je da je razvod danas sve češća pojava. U nasavku je pomenula i toksične veze te otkrila da je i sama bila u jednoj takvoe vezi . Vjeruje da oba partnera moraju biti predani u izgradnji što boljeg odnosa i sugerira da je iskrenost i razumijevanje itekako potrebno.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here