Pjevačica Indira Radić jedna je od posljednjih koa se pojavila na javoj sceni , a koja njeguje staru narodnu muziku , te je oduvijek bila cijenjena . Posljednji ut se to dogodili 2005.godine , kada je surađivala sa Alenom Islamovićem , na pjesmi Lopov . Naime , cpjesma je postala toliko popularna , da je cijeli Balkan ugas pjevao ovu pjesmu , a onda se desilo to da je Indira odjednom nestala sa javne scene.

 

 

Kako mediji doznaju , Indira je nakon razvoda braka , odlučila prodati sve što je imala u Beogradu , te je kupila veliko zemljište na selu , i tu izradila ogromno imanje po uzoru na meksičku sapunicu, a kako kaže oduvijek živi sasvim normalan život. Indira je svoju karijeru započela u svom rodnom obju, a prvi veliki uspjeh je zabilježila u Sarajevu kada je pobijedila na takmičenju pjevača amatera na ilijanskom festivalu.

 

 

Indira se neposredno prije rata udaala , i rodila sina Severina , kojeg je otac odveo u Beograd , a Indira o njemu nije ništa znala pune 4.godine rata u BiH. Prvi put su se vidjeli 1996.godine. Indira je također prepoznatljiva o svojoj kovrčavoj kosi , koja se kreće od crvene do crne ili smeđe. Naime vrijedi napomenuti da se Indira tokom posljednjeg pojavljivanja u javnosi poprilično udeblala , a kako je istakla nakon showa , sada ima 90. kilograma , ali se i dalje osjeća dobro. Na društvenim mrežama Indira često obavi fotografiju , a s obzirom da se ne pojavljuje često u javnosi , preko Instagrama možemo vidjeti kako ona danas izgleda, a novu fotografiju gdje se jasno vidi koliko se udebljala vam pokazujemo u nastavku.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here